Begravelse i udlandet

Services

Begravelse i udlandet

Vi hjælper med hele begravelsesprocessen lige fra klargøring af liget, til afsendelse af kisten med alle de nødvendige dokumenter for afdøde, fra Danmark til ethvert land. Vi opererer i hele verden, lige fra Europa, Amerika, Asien og Afrika til Mellemøsten. Vi er ligeledes behjælpelige med begravelser udenfor Danmarks grænser – eksempelvis i den afdødes hjemland. Dette kan eksempelvis være lande som Afghanistan, Albanien, Irak, Makedonien, Marokko, Pakistan, Tyrkiet, m.fl. Er du bedemand og skal arrangere begravelse i udlandet, hjælper vi gerne med rådgivning og praktisk information herom. Du skal derfor være meget velkommen til at kontakte os.

Services

Transport af lig

Herunder kan du se hvad der kræves for at transportere et lig til og fra udlandet. Som en del af vores service, hjælper og assisterer vi dig med at få følgende på plads:

Services

Hjemhentning til begravelse i Danmark ved dødsfald i udlandet

Vi er derudover specialiseret i at koordinere med internationale bedemænd, i at modtage afdøde fra overalt i verden til Danmark, til en begravelse eller kremering i Danmark. For dette har vi en aftale med internationale speditører, om afhentning af kister i Danmarks internationale lufthavne.

Skriv til os

Udfyld Kontaktformularen

Vi vender tilbage hurtigst muligt